AIBG iz Zagreba u Beograd!

AIBG (Artificial Intelligence BattleGround) je takmičenje koje je prvi put održano 2015. godine u organizaciji  BEST-ove lokalne grupe u Zagrebu.

AIBG (Artificial Intelligence BattleGround) je takmičenje koje je prvi put održano 2015. godine u organizaciji  BEST-ove lokalne grupe u Zagrebu. Takmičenje je naišlo na veliki odziv među studentima. U prethodne tri godine, šansu da pokažu svoje znanje iz oblasti veštačke inteligencije imalo je preko 150 takmičara. Da je takmičenje vredno pažnje i ulaganja u njega govori i činjenica da iz godine u godinu raste zainteresovanost i broj kompanija koje žele da uzmu učešće u ovom studentskom takmičenju, među kojima su A1 (Vip), HR Cloud, SedamIT, i druge. Uvidevši značaj i interesovanje koje je izazvalo ovo takmičenje, BEST Beograd je pokrenuo inicijativu da se AIBG organizuje i u Srbiji.

“Uvidevši značaj i interesovanje koje je izazvalo ovo takmičenje, BEST Beograd je pokrenuo inicijativu da se AIBG organizuje i u Srbiji.”

U saradnji sa kolegama iz Zagreba, organizacioni tim AIBG-a vredno radi kako bi 7. i 8. decembra prvi AIBG Belgrade bio na najvišem nivou. Tokom svih ovih godina održavanja ono što je privlačilo studente da se prijavljuju iz godine u godinu jeste atmosfera i energija koja vlada tokom takmičenja. Kako će biti ove godine ostaje nam da vidimo, a kako je to izgledalo do sada u Zagrebu pogledajte na snimku!

Ukoliko i ti želiš da budeš deo najduže noći, okupi ekipu* i prijavi se.
 
*ili se prijavi individualno

Podeli vest na društvenim mrežama