Izabran organizacioni tim drugog po redu programerskog takmičenja AIBG Belgrade

Studenti Univerziteta u Beogradu organizuju programersko takmičenje namenjeno studentima fakulteta širom Srbije

Tim koji ove godine stoji iza rada na programerskom takmičenju Artificial Intelligence BattleGround je sačinjen od sedam studenata prirodno-matematičkih i tehničko-tehnoloških fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Kao predvodnica tima ove godine izabrana je Olivera Krnjajić, studentkinja Elektrotehničkog fakulteta. Koordinator takmičenja, i odgovorna za sam zadatak, je Anica Tešić, takođe studentkinja Elektrotehničkog fakulteta. Sa Fakulteta organizacionih nauka, izabrani su koordinatori za eksterne odnose: Milena Kašić, Koordinator za odnose sa kompanijama i Uroš Nedeljković, Koordinator za odnose sa javnošću. Darko Zorić, student Matematičkog fakulteta u Beogradu je izabran za poziciju Koordinatora za informacione tehnologije. Studentkinja Tehnološko-metalurškog fakulteta, Marija Dujović, ove godine radi kao Koordinator za logistiku. I na kraju, ali isto tako bitan član ovog tima, kao Koordinator za publikacije, izabrana je Nikolina Rašović, studentkinja Arhitektonskog fakulteta u Beogradu.

Organizacioni tim
Darko, Nikolina, Anica, Olivera, Milena, Marija i Uroš (sa leva) će u narednom periodu zajedno raditi na projektu.

Ovaj tim će raditi na drugom izdanju studentskog programerskog takmičenja AIBG koje će se održati 6. i 7. decembra u Nordeus Hub-u.

Više informacija o timu možete pogledati na stranici Organizatori.

Podeli vest na društvenim mrežama