Adecco — svetski lider u pružanju HR usluga kao bronzani pokrovitelj ovogodišnjeg AIBG-a

Kompanija Adecco posluje u preko 60 zemalja sveta, a u Srbiji imaju kancelarije u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Uroš Nedeljković

Adecco Group, sa sedištem u Cirihu, vodeći je svetski lider u pružanju širokog spektra HR usluga – od privremenog i stalnog zapošljavanja, razvoja karijere i talenata, do pružanja usluga outsourcinga i savetovanja.

Grupa Adecco nalazi se na listi 500 najuspešnijih svetskih kompanija – Fortune Global 500.

Poseduju stručnost, iskustvo i sposobnost da pruže usluge najvišeg nivoa, pri čemu vode podjednaku brigu kako o klijentima, tako i o osobama koje traže zaposlenje. Koristeći globalni pristup i lokalnu ekspertizu, u radu preduzimaju proaktivni pristup, postavljaju prava pitanja i prilagođavaju se potrebama svojih klijenata. 

Ukoliko želite da uspešno započnete svoju karijeru u IT industriji, Adecco Serbia i IT tim koji čine Jovana Kojić (jovana.kojic@adecco.com), Marija Milošević (marija.milosevic@adecco.com) i Eleonora Dogandžić (eleonora.dogandzic@adecco.com) su vam na raspolaganju. Napravite svoj prvi korak prilikom traženja posla i upišite se u Adecco-vu bazu putem linka.

 

Podeli vest na društvenim mrežama