Odabran je organizacioni tim programerskog takmičenja AIBG Belgrade 3.0

Studenti fakulteta Univerziteta u Beogradu organizuju treće po redu programersko takmičenje namenjeno studentima širom Srbije.

Tim koji ove godine organizuje treće po redu programersko takmičenje Artificial Intelligence BattleGround Belgrade sastoji se od sedam vrednih studenata prirodno-matematičkih, tehničko-tehnoloških i Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Za lidera organizacionog tima ovog takmičenja izabran je Bogdan Kostić, student Mašinskog fakulteta. Koordinator takmičenja i osoba zadužena za kreiranje zadatka je Milica Sudar, studentkinja Matematičkog fakulteta. Milica Galjak, takođe studentkinja Matematičkog fakulteta u Beogradu, ove godine radi kao Koordinator za logistiku. Svoje znanje sa Fakulteta organizacionih nauka, pokazaće i Koordinator za publikacije – Anđela Ristivojević, Koordinator za informacione tehnologije – Aleksa Marković i Koordinator za odnose sa javnošću – Anđela Arsenijević. Poslednja, ali ne i manje bitna članica tima, kao Koordinator za odnose sa kompanijama, izabrana je Kristina Mitrović, studentkinja Farmaceutskog fakulteta u Beogradu.

Ovogodišnji tim neumorno radi na trećem izdanju programerskog takmičenja, koje će se održati online 11. i 12. decembra.

Više informacija o timu možete videti na stranici Organizatori.

Podeli vest na društvenim mrežama