Drugi po redu Make IT learn - online meetup o veštačkoj inteligenciji i mašinskom učenju

Otvorene su prijave Make IT learn meetupa o raznovrsnoj primeni veštačke inteligencije i mašinskog učenja.

Udruženje studenata tehnike Evrope – Beograd po drugi put za redom organizuje Make IT learn meetup o veštačkoj inteligenciji i mašinskom učenju. Na inicijativu prethodnih organizatora programerskog takmičenja AIBG Belgrade, organizovano je prvo predavanje o raznovrsnoj primeni veštačke inteligencije.

Ove godine se, zbog trenutne epidemiološke situacije, meetup organizuje online 24. novembra u 19h na zoom platformi.

Predavači

Zoran Ševarac, suosnivač Deep Netts-a i vanredni profesor na katedri za softversko inženjerstvo na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, otvoriće ovogodišnji meetup temom Mašinsko učenje u praksi – iskustvo i prepreke.

Nemanja Mićović, ML/AI research scientist u Nordeus-u, asistent na katedri za računarstvo i informatiku na Matematičkom fakultetu u Beogradu, će govoriti o generisanju medijskih sadržaja metodama dubokog učenja.

Zoran Kašćelan, student 4. godine osnovnih studija i demonstrator na katedri za upravljanje sistemima na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, baviće se prednostima implementacije koncepta mašinskog učenja i veštačke inteligencije na polju finansija, prednostima i preprekama.

 

Prijava

Zainteresovani se mogu prijaviti za meetup putem forme.

Podeli vest na društvenim mrežama