Mad Head Games kao bronzani pokrovitelj AIBG-a

Ove godine je Mad Head Games pružio podršku programerskom takmičenju AIBG Belgrade i postao bronzani pokrovitelj.

Mad Head Games je studio za razvoj video igara, osnovan 2011. godine. Prve uspehe postigli su razvojem hidden object casual adventures (HOPA) igara objavljenih od strane Big Fish Games-a. Studio se neprestano razvija i pored casual igara, radi na novim projektima  i najavljuje izlazak na CORE i F2P tržišta. 

 

Do sada su objavili desetine igara za PC, Mac, ali i Android i iOS platforme i osvojili brojne nagrade za svoj rad. Neki od najpoznatijih naslova su: NeverTales: HearthBridge Cabinet, Mindframe: The Secret Design, Pagan: Absent Gods, Wanderlust: Shadow of The Monolith, Cadenza: The Following, Moonsouls: The Lost Sanctum, Shadowplay: Harrowstead Mystery, NeverTales: The Abomination, Rite of Passage: Hackamore Bluff. 


Od novembra ove godine, Mad Head Games je deo Embracer Group-a i time je postao prvi studio ove grupe u Srbiji. Mad Head Games će nastaviti da radi na svojim inovativnim projektima, a ova akvizicija će doneti mnoge mogućnosti za ekspanziju na svetsko tržište u domenu core igara.

Podeli vest na društvenim mrežama