Vicert kao bronzani pokrovitelj AIBG-a

Kompanija Vicert nas je ove godine podržala kaobronzani pokrovitelj.

Davne 1995. godine kada je firma osnovana u Beogradu, a odmah potom i u San Francisku, sa ciljem razvoja tehnoloških rešenja iz svih industrija osnovna ideja bila je da povežemo nase fenomenalne inženjere sa svetskim tržištem. Srećom, 2002. godine dobijamo prvog klijenta iz zdravstvene industrije i shvatamo potencijal ovog tržišta, a tada i odlučujemo da se u potpunosti posvetimo digitalizaciji zdravstva. Famozni “Obamacare”, za koji ste možda čuli, je doprineo da zdravstvena industrija počne planski da se unapređuje, a paralelno bude i najunosnija za tehnološki napredak. Naša prednost da u njoj radimo već 18 godina, sa preko 300 razvijenih rešenja, omogućila je da naša pozicija u transformaciji bude značajna. Nisu svi projekti inovacija, neki su i migracije, integracije, ali naša uloga u osnaživanju zdravstvene digitalne revolucije je bitna i zato smo ponosni na naš tim.

Vicert tim je sastavljen od ljudi koji veruju u:

  1. Rešavanje problema – kompleksni problemi zahtevaju jednostavna rešenja i ta potraga nas izaziva i u njoj uživamo.
  2. Deljenje znanja – svaki član tima je tu da pomogne svakom članu bilo kog tima. Svako od nas ima određena znanja i iskustva i uspeh jednog je uspeh celog tima. Naši seniori su vam uvek na raspolaganju, a proces je zamišljen tako da je svakome u interesu da kolega a samim tim i projekat uspe.
  3. Uspešan klijent je srećan klijent – naš tim se ne plaši da postavi teško pitanje klijentu i ponudi alternativu. Naš cilj je da klijentov projekat bude što kvalitetnije urađen jer klijentov uspeh i rast će značiti i naš uspeh i rast.

Protekle dve decenije naučile su nas da je za rast najvažnije stvaranje okruženja koje ga omogućava. Kako bismo pomogli našim ljudima da rastu svojim tempom stvorili smo personalizovan put karijere. Put karijere predstavlja sporazum između osobe i njegovog mentora u kojem se definišu veštine, pozicija, odgovornosti i tempo kojim osoba želi da raste i lično, i na projektu i u kompaniji (ne mora svaki developer da izraste u menadžera, već u još boljeg developera).

Negde za kraj vam ostavljamo da razmislite o našoj priči, jer planiramo da rastemo još više i do kraja godine organizujemo dobrodošlicu za još novih kolega/nica!

Pogledajte trenutno otvorene pozicije na https://vicert.bamboohr.com/jobs/ i ukoliko ne vidite ništa što vam odgovara, prijavite se na “Can’t see you in any of the job openings listed? Apply here ;)” a mi ćemo vas uzeti u obzir kada pozicija slična vašoj bude otvorena. Za sva pitanja, komentare, pohvale 😉 pišite na hr@vicert.com (a naše dve HR-ice će vam odgovoriti ASAP).

WEBSITE: karijera: https://vicert.bamboohr.com/jobs/ ; globalni: https://vicert.com/

Podeli vest na društvenim mrežama