SET ++ kao bronzani partner drugog po redu AIBG-a

Studenti će imati priliku da 6. i 7. decembra upoznaju predstavnike kompanije SET ++

Uroš Nedeljković

Kompanija SET ++ je nastala na temeljima potrebe širenja svesti za digitalnom transformacijom privrede u Srbiji.

Doprinose razvoju i implementaciji poslovnog informacionog sistema za sve privredne subjekte kako bi promovisali svest o potrebi da se svi poslovni procesi modeluju kroz softver.

U vreme intezivnih promena na tržištu grade status jednog od najpouzdanijih partnera i epitet moredne, inovativne kompanije koja nudi proizvod najvišeg kvaliteta u oblasti poslovnih informacionih sistema.

Zbog višegodišnjeg iskustva i odlične komunikacije sa svim svojim klijentima sa ponosom mogu reći da znaju kako da odgovore na izazove sa kojima se susreću u svakodnevnom poslovanju.

SET ++ čine tim predanih profesionalaca koji su ujedinjeni pod istom misijom – da razvijaju modularni informacioni sistem i da unapređuju projekat iza kojeg stoje ponosno.

IS SIMA je cloud base platforma sačinjena od osnovnog modula uz mogućnost dodavanja ostalih već postojećih modula ili razvijanja novih specifičnih koji su prilagođeni poslovanju klijenta. 

Kroz jedinstven interfejs možete pristupati svim procesima, svoj komunikaciji, svim dokumentima i svim ostalim informacijama značajnim za poslovanje vašeg preduzeća.

SET ++ je IT kompanija koja je u stalnoj potrazi za osobama koje će posao doživljavati kao izazov, razvijati poslovnu logiku svojih klijenata, a pri čemu su otvoreni za usvajanje novih IT tehnologija i njihovu primenu u svakodnevnom radu kroz modelovanje poslovnih procesa za svoje klijente. 

Jedna od godišnjih aktivnosti u kompaniji je i organizovanje „Open Day“ gde se u toku jedne radne nedelje otvaraju vrata studentima završnih godina studija Univerziteta u Beogradu i kroz jednomesečne prakse im je omogućeno da steknu nova znanja.

Više o timu, projektima, otvorenim radnim pozicijama i ostalim aktivnostima kompanije možete pročitati na zvaničnom sajtu kompanije.

 

Podeli vest na društvenim mrežama