HTEC kao zlatni pokrovitelj AIBG-a

Kompanija HTEC je ove godine kao zlatni pokrovitelj podržala naše programersko takmičenje AIBG.

HTEC je centar za inovaciju i razvoj tehnologija sa kancelarijama u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Skandinavskim zemljama, Velikoj Britaniji i sa sedištem u Sjedinjenim Američkim Državama.


Okuplja vodeće tehnološke stručnjake, kreativne mislioce, poslovne konsultante i preko 600 inženjera kako bi pružili potpuno integrisano rešenje.


Takođe, pružaju vrhunska tehnološka rešenja kao podršku klijentima koji žele da ubrzaju poslovanje digitalizacijom i razvojem novih proizvoda i usluga.


Strast za rešavanjem složenih inženjerskih problema je u srži kompanije. Uspešno su isporučena rešenja iz različitih oblasti, uključujući medicinu, transport, saradnju i produktivnost, maloprodaju, finansije i društvene mreže.


Njihova misija je pružanje izvanredne usluge konsaltinga i razvoja tehnologije kako bi klijentima omogućili da postanu lideri u svojim industrijama, i čineći to, stvoriti okruženje koje omogućava zaposlenima da ostvare svoj maksimalni profesionalni potencijal.

 

Ukoliko želite da čujete nešto više o kompaniji HTEC, možete pratiti govor predstavnika kompanije na svečanom otvaranju takmičenja 11. decembra putem naših društvenih mreža, Facebook-a i YouTube-u.

Podeli vest na društvenim mrežama