Open Hub je ovogodišnji prijatelj projekta

Ove godine nas je Open Hub, coworking prostor u Beogradu, podržao kao prijatelj projekta.

Open Hub je prostor za zajednički rad, koji se nalazi u samom srcu Beograda na par minuta hoda od Trga Republike i Knez Mihailove ulice. Kreiran je za svakoga ko traži miran i prijatan radni ambijent. 

Open Hub je rođen sa idejom da podrži kreativce i inovatore i sve koji teže boljem umrežavanju, kontaktima i koji tragaju za velikim prilikama. Savršeno je mesto za: frilensere, digitalne nomade, startapove, timove, kreativce, umetnike, preduzetnike, inovatore…OpenHub ima svu potrebnu prateću infrastrukturu i logistiku za rad i boravak u prostoru po najvišim standardima i zahtevima. U OpenHub-u mogu se, takođe organizovati promocije i prezentacije, održavati sastanci sa poslovnim partnerima, organizovati meetup-ovi, konferencije za medije, modne revije

Osnivači Open Hub-a su firme Sellex Telecom i Open it. Sellex Telecom pruža najkvalitetnije komunikacione usluge korisnicima hub-a, koje pomažu prodaju i pružanje korisničkih servisa i koje se mogu integrisati i ugraditi u sopstvene aplikacije i servise, a Open it pruža usluge konsaltinga i podrške razvoju biznisa.

Podeli vest na društvenim mrežama